Out Of Use behaalt finaleplaats bij FEBEM-awards

Out Of Use behaalde onlangs een mooie finaleplaats bij de FEBEM (Go4Circle) Awards in de categorie beste innovatie/milieuproject-kmo’s.

Tijdens de Algemene Vergadering op 23 juni werden de FEBEM Awards uitgereikt. In de categorie ‘beste innovatie/milieuproject – kmo’s’ eindigde Out Of Use bij de laatste drie finalisten met het project ‘Samenwerking met CityDepot voor het ophalen van elektrisch en elektronisch afval in stadskernen’. 

Out Of Use startte de samenwerking met CityDepot voor het ophalen van elektrisch en elektronisch afvalmateriaal bij bedrijven, organisaties en overheidsdiensten in acht grote Belgische steden Hasselt, Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge, Charleroi en Luik. CityDepot kan hierdoor haar retourtransporten vullen en Out Of Use heeft een oplossing voor het ophalen van kleinere hoeveelheden elektro-afval in de drukke stadskernen. Beide partijen gaan dit partnership ook aan omwille van ecologische overwegingen.

De award ging naar de firma Rursus voor hun ‘Fully Recycled Pallet Box’. Onze oprechte felicitaties voor deze winnaar! Lees meer op de website van Go 4 Circle.

Wil je meer weten over onze samenwerking met CityDepot? Lees dan het artikel ‘Out Of Use en CityDepot halen samen electro-afval op’.

febem-fege_new-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s